Agderseminaret 2011 er viet den historieformidling som har bakgrunn i vonde og konfliktfylte hendelser. Det handler om krigsminner og okkupasjonshistorie i Norge og i andre land, og om vanskelige tema knyttet til enkeltgrupper og til lokalsamfunnets historie.
Seminaret gjennomføres i regi av Forskernettverk Agder som omfatter samtlige av landsdelens institusjoner med faghistorikere i staben, samt Historisk forening Agder (HIFO-Agder). Rådet består av representanter for Universitetet i Agder (UiA), Vest-Agder-museet (VAM), Statsarkivet i Kristiansand (SAK) og Aust-Agder kulturhistoriske senter (AAks).
Velkommen til seminar 14. – 15.10.2011 i Arendal. For program og påmelding se her.Utskriftsvennlig

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer
 • Risøbank I Mandal
  av jto, 27.09.19

  Stabil virksomhet for Risøbank IKS i Mandal

  Les mer
 • Jury Fylkeskulturprisen 2019
  av jto, 26.09.19

  Juryen for fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge er oppnevnt

  Les mer