Agderseminaret 2011 er viet den historieformidling som har bakgrunn i vonde og konfliktfylte hendelser. Det handler om krigsminner og okkupasjonshistorie i Norge og i andre land, og om vanskelige tema knyttet til enkeltgrupper og til lokalsamfunnets historie.
Seminaret gjennomføres i regi av Forskernettverk Agder som omfatter samtlige av landsdelens institusjoner med faghistorikere i staben, samt Historisk forening Agder (HIFO-Agder). Rådet består av representanter for Universitetet i Agder (UiA), Vest-Agder-museet (VAM), Statsarkivet i Kristiansand (SAK) og Aust-Agder kulturhistoriske senter (AAks).
Velkommen til seminar 14. – 15.10.2011 i Arendal. For program og påmelding se her.Utskriftsvennlig

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer