Agderseminaret 2011 er viet den historieformidling som har bakgrunn i vonde og konfliktfylte hendelser. Det handler om krigsminner og okkupasjonshistorie i Norge og i andre land, og om vanskelige tema knyttet til enkeltgrupper og til lokalsamfunnets historie.
Seminaret gjennomføres i regi av Forskernettverk Agder som omfatter samtlige av landsdelens institusjoner med faghistorikere i staben, samt Historisk forening Agder (HIFO-Agder). Rådet består av representanter for Universitetet i Agder (UiA), Vest-Agder-museet (VAM), Statsarkivet i Kristiansand (SAK) og Aust-Agder kulturhistoriske senter (AAks).
Velkommen til seminar 14. – 15.10.2011 i Arendal. For program og påmelding se her.Utskriftsvennlig

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer