Mandag vedtok Stortinget å utvide Aust-Agder-pakken. 78 representanter stemte for utviding av Aust-Agderpakken, mens 23 stemte mot. Både Samferdselsdepartementet og flertallet i transport- og kommunikasjonskomiteen anbefalte Stortinget om å si ja. Utvidelsen av Aust-Agderpakken med inntil 200 millioner kroner omfatter å få finansiere planlegging av ny E18 mellom Arendal og Tvedestrand, planlegging og bygging av gang- og sykkelvei langs fylkesvei 402 mellom Storemyr og Birkeland, og planlegging og bygging av gang- og sykkelvei langs E18 fra Tvedestrand grense til Lillevåje.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer