Mandag vedtok Stortinget å utvide Aust-Agder-pakken. 78 representanter stemte for utviding av Aust-Agderpakken, mens 23 stemte mot. Både Samferdselsdepartementet og flertallet i transport- og kommunikasjonskomiteen anbefalte Stortinget om å si ja. Utvidelsen av Aust-Agderpakken med inntil 200 millioner kroner omfatter å få finansiere planlegging av ny E18 mellom Arendal og Tvedestrand, planlegging og bygging av gang- og sykkelvei langs fylkesvei 402 mellom Storemyr og Birkeland, og planlegging og bygging av gang- og sykkelvei langs E18 fra Tvedestrand grense til Lillevåje.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer