Mandag vedtok Stortinget å utvide Aust-Agder-pakken. 78 representanter stemte for utviding av Aust-Agderpakken, mens 23 stemte mot. Både Samferdselsdepartementet og flertallet i transport- og kommunikasjonskomiteen anbefalte Stortinget om å si ja. Utvidelsen av Aust-Agderpakken med inntil 200 millioner kroner omfatter å få finansiere planlegging av ny E18 mellom Arendal og Tvedestrand, planlegging og bygging av gang- og sykkelvei langs fylkesvei 402 mellom Storemyr og Birkeland, og planlegging og bygging av gang- og sykkelvei langs E18 fra Tvedestrand grense til Lillevåje.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer