Frivillige organisasjoner, kommuner og offentlige etater deltok på seminaret om den europeiske tilskuddordninga for ungdom, Aktiv Ungdom, på Tangen videregående skole tirsdag. Det er mange penger å hente og altfor få som benytter seg av denne muligheten. Sigrid Smith-Tønnessen fra Kristiansand, men ansatt i Aktiv Ungdom orienterte om EUs støtteordninger. Kort fortalt gjelder det for all ungdom mellom 13 og 30 år, og går til gruppeutveksling, ungdomsinitiativ, demokratiprosjekt, frivillig arbeid/volontør tjeneste, ungdomspolitiske møter og tilskudd til ungdomsarbeidere.

av Inga Lauvdal, publisert 3. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer