Frivillige organisasjoner, kommuner og offentlige etater deltok på seminaret om den europeiske tilskuddordninga for ungdom, Aktiv Ungdom, på Tangen videregående skole tirsdag. Det er mange penger å hente og altfor få som benytter seg av denne muligheten. Sigrid Smith-Tønnessen fra Kristiansand, men ansatt i Aktiv Ungdom orienterte om EUs støtteordninger. Kort fortalt gjelder det for all ungdom mellom 13 og 30 år, og går til gruppeutveksling, ungdomsinitiativ, demokratiprosjekt, frivillig arbeid/volontør tjeneste, ungdomspolitiske møter og tilskudd til ungdomsarbeidere.

av Inga Lauvdal, publisert 3. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer