Statens vegvesen har nå utarbeidet budsjettforslaget 2012 for riksveinettet. Budsjettforslaget omhandler investeringer, drift og vedlikehold på veinettet som staten har ansvar for. Fylkeskommunene er nå blitt bedt om å gi sine kommentarer til høringsforslaget. Da fylkestinget tirsdag behandlet budsjettforslaget ble veiforbindelsen riksvei 41 fra E-18 øst for Kristiansand, Kjevik flyplass og videre til gensen mellom Vest- og Aust-Agder et tema. Fylkestinget er ikke fornøyd med at det ikke foreslås utbedringstiltak på denne strekningen. Den er etter fylkestingets oppfatning i svært dårlig forfatning og det er et stort behov for utbedringer. Fylkestinget ber derfor om at strekningen blir prioritert i riksveibudsjettet fra 2012. Det forutsettes videre at vegvesenet setter i gang planarbeider for ny riksvei til Kjevik.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer