Vest-Agder-museet arrangerer lørdag 18. juni "Den store museumsdagen” i Kristiansand med spennende aktiviteter for barn og hele familien. Arrangementene pågår fra klokken 12.00 til 16.00. Den store museumsdagen har vært arrangert siden 2006 rundt om i fylket og på museets avdelinger. I år skal arrangementet foregå på og i nærheten av sjøen. Derfor legges arrangementet til området ved Tresse.

Årets store nyhet er en Museumsregatta, der Vest-Agdermuseet inviterer eiere av klassiske plastbåter; passbåter, speedbåter og daycruisere fra perioden 1950-75 til å delta i en uhøytidelig regatta. Båtene skal presenteres langs gjestebrygga, og en del av arrangementet vil være en presentasjon av båtene i fart. I tillegg til museumsregattaen skal det være ulike aktiviteter for hele familien i Camilla Collett-parken.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. juni 2011 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/category/relatednews.cshtml)