Prosjektleder i Statens vegvesen Oddvar Kaarmo stiller med egen stand under Skalldyrtreffet på Hidra for å informere om det pågående fylkeskommunalt eide undersjøiske veiprosjektet mellom fastlandet og øya. Lørdag 25. juni er 20. gang det arrangeres "Skalldyrtreff" i Kirkehavn på Hidra. Arrangementet er et samarbeid av Hidra Fotballklubb, Hidra Fiskarlag og Hidra Båtforening og trekker årlig opptil 2000 mennesker til underholdning, skalldyrbord, informasjonsstands og aktiviteter. Hidra landfast stiller med egen stand, og flere fra prosjektledelsen vil fortelle om prosjektet.

-Det er en god anledning til å gi ut informasjon og det skal bli artig å treffe dem som skal bruke
Oddvar Kaarmo
Oddvar Kaarmo
tunnelen daglig. Folk har mange innspill og kommentarer, og det setter vi pris på, sier Kaarmo.

Han rigger opp telt med prosjektør og stoler utenfor og vil holde orienteringer hver halv-time eller time så lenge det er interesserte. -Dette er dagen i året med flest folk på Hidra; fastboende, hyttefolk og dagsturister og jeg ser fram til mange gode tunnelsamtaler, sier Kaarmo.

Kilde: Statens vegvesen

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer