Det er nå klart et nytt nyhetsbrev om det store fylkesveiprosjektet Hidra Landfast i Flekkefjord. Du kan lese om at en tunnelplan nå er levert. Multiconsult AS er ferdig med prosjekteringsjobben av Hidra Landfast. Mer enn 8000 timer er brukt på planarbeidet. Statens vegvesen går nå inn i en betydelig kvalitetssikringsprosess før tunnelplanene legges ut til aktuelle entreprenører over sommeren. Det er også et stykke å lese om en stor fylling ved Bukstad. 26 000 lastebillass med stein trengs for å lage fyllingen ved tunnelutgangen.

av admin, publisert 14. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer