Det er nå klart et nytt nyhetsbrev om det store fylkesveiprosjektet Hidra Landfast i Flekkefjord. Du kan lese om at en tunnelplan nå er levert. Multiconsult AS er ferdig med prosjekteringsjobben av Hidra Landfast. Mer enn 8000 timer er brukt på planarbeidet. Statens vegvesen går nå inn i en betydelig kvalitetssikringsprosess før tunnelplanene legges ut til aktuelle entreprenører over sommeren. Det er også et stykke å lese om en stor fylling ved Bukstad. 26 000 lastebillass med stein trengs for å lage fyllingen ved tunnelutgangen.

av admin, publisert 14. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer