Mange lot seg imponere av en filmanimasjon av den undersjøiske tunnelen på fylkesveien som skal knytte Hidra til fastlandet i Flekkefjord. Flere benyttet sjansen til å prøvekjøre tunnelen to år før den er ferdig. Hidra landfast prosjektet hadde egen stand under det tradisjonsrike Skalldyrtreffet på Hidra sist helg. -Det var god stemning hele dagen og mange interesserte var innom for å prate tunnel, sier prosjektleder for Hidra landfast, Oddvar Kaarmo på nettsidene til Statens vegvesen..

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer