Mange lot seg imponere av en filmanimasjon av den undersjøiske tunnelen på fylkesveien som skal knytte Hidra til fastlandet i Flekkefjord. Flere benyttet sjansen til å prøvekjøre tunnelen to år før den er ferdig. Hidra landfast prosjektet hadde egen stand under det tradisjonsrike Skalldyrtreffet på Hidra sist helg. -Det var god stemning hele dagen og mange interesserte var innom for å prate tunnel, sier prosjektleder for Hidra landfast, Oddvar Kaarmo på nettsidene til Statens vegvesen..

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer