Tirsdag 7.juni fikk Vg3-klassen et overraskende besøk fra 2.klasse ved Tonstad skule.17 barn, anført av lærerne Turid Tonstad og Siri Ovedal marsjerte inn i klasserommet og tok plass foran tavla.

Turid Tonstad kunne fortelle at et par russejenter ble observert sittende i et tre tidligere i vår, noe som medførte en prat om hvorfor noen kunne finne på noe sånt.  
Da dette skjedde holdt 2.klasse på å øve inn "Tenke sjæl" av Trond Viggo Torgersen.  Elever og lærere ved Tonstad skule mente at hvis det var noen denne sangen passet for, så var det de som nå er ferdige med videregående skole.  De hadde derfor lyst til å synge den for russen i forbindelse med at de nå snart skal ut i livet - og nettopp må "tenke sjæl".
Som sagt så gjort.  Det ble holdt en minikonsert i klasserommet til Vg3-klassen, der ovennevnte sang samt "Stopp - ikke mobb" stod på reportoaret. 
Barna fra Tonstad skole var fantastisk flinke til å synge, med innøvd koreografi som passet til sangene. Dette rørte både gammel og ung, og det var mer enn en tåre som ble felt under fremføringen.
Dette var et flott innslag, som både ungdom og voksne på Sirdal vgs setter stor pris på.  Vi tar gjerne i mot besøk flere ganger!

av Haugen, Anita Heiaas, publisert 7. juni 2011 | Skriv ut siden