Tradisjonen tro, innbyr musikkelevene ved Lister videregående skole, avdeling Eilert Sundt til en vårkonsert mot slutten av skoleåret. I år holdes konserten torsdag 9. juni kl. 19.00 i Eilert Sundtaulaen i Farsund. Musikkelevene ved skolen danner kjernen i ensemblet som skal opptre, godt hjulpet av de øvrige medlemmer av skolekoret Sundtianerne. Prosjektet er finansiert med midler fra Vest-Agder fylkeskommune, Farsund kommune og Sparebanken Sør og er med på å forberede feiring av Eilert Sundts 200-års jubileum i 2017.

I år har skolekoret selv valgt å lære inn en ny kormedley fra musikalen ”The Lion King” - kjente og kjære melodier i spenstig arrangement som publikum kan glede seg til å høre. Musikkelevene vil også presentere solonumre, med både coverlåter og egne komposisjoner. I følge musikklærer Bryan D. Breidenthal er nivået på elevenes egne komposisjoner spesielt høyt i år. Og ikke minst skal elevene presentere nye sanger fra storprosjektet ”Sangen om Eilert Sundt” sammen med et utvalg av de sangene som ble skrevet i fjor.

Musikkseksjonen ved Lister videregående skole, avdeling Eilert Sundt har gjort foregangs-arbeid med å tilby musikk som programfag for elever som tar studiespesialiserende utdanning. Kom og hør hva disse allsidige ungdommene får til!
Vårkonsertplakat

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden