Innenfor denne rollen defineres hovedmålet for perioden frem mot 2020 slik at Vest-Agder skal være et aktivt museumslandskap bestående av profesjonelle institusjoner samt en levende frivillig sektor. For å realisere hovedmålet bør fylkeskommunen jobbe med to strategier. Den ene av disse er å sikre forutsigbar og langsiktig grunnlag for virksomheten til de profesjonelle institusjoner og frivillige foreninger. Den andre er å sikre utvikling på de områdene i sektoren hvor ingen andre institusjoner har eller tar det nødvendige ansvaret.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer