Det er navnet på en unik gruppe kunstutstilling som har åpnet i Christiansand Kunstforening (4. etg i folkebiblioteket i kvadraturen) Minst 30 kunstnere deltar med arbeid. Utstillingen varer frem til og med 24. juli. Vest-Agder fylkeskommune og Cultiva Express støtter utstillingen økonomisk. Fredag 22.7 og Lørdag 23. 7 arrangeres det Diverse,diverse-festival med en rekke band og musikere på samme sted. Fredag kl. 16-21 og Lørdag fra kl. 20. På programmet står bl.a Ooeee m. Terje Dragseth, Espen & Håkon, Splittet Kjerne, Andreas Unnheim, Hanne Kolstø, Transit og Harm.

av Macdonald, Cheryl, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer