Utstillinga "Feber og fellesskap - epidemienes århundre 1820-1920" har vært på vandring i ett år. I sommer vil den stå i det nyåpnede Tingvatn fornminnepark og besøkssenter i Hægebostad. Utstillinga handler om kampen mot epidemiene på Agder - mot kolera, nervefeber, barnesykdommer og spanskesyken. Utstillinga har vandret i Vest-Agder og besøkt Nasjonalt medisinsk museum i Oslo. Nå har den kommet til Tingparken i Hægebostad. Trykk her for mer informasjon om Tingparken.

av Gunnhild Aabye og Jan Torkelsen, publisert 8. juli 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer
 • Risøbank I Mandal
  av jto, 27.09.19

  Stabil virksomhet for Risøbank IKS i Mandal

  Les mer
 • Jury Fylkeskulturprisen 2019
  av jto, 26.09.19

  Juryen for fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge er oppnevnt

  Les mer