Lørdag 16. juni starter en uke med variert kultur i og rundt Farsund. Furlyd 2011 heter arrangementene.  I løpet av uken er det noe både for store og små. det hele starter med barnekonsert på Torvet i Farsund og avsluttes fredag 22. juli med konsert på Nordberg Fort.

Lørdag 16. juli braker det løs med barnekonserten Maneten Medusa på torvet i Farsund, og Fyrlyd 2011 er i gang!
Søndag 17. juli følger vi opp med 3-retters Fyrlyd-konsert på Farsund Resort. Nils Økland (fele og hardingfele), Karl Seglem (saksofon og bukkehorn), Lars Jakob Rudjord (trøorgel) og Ingvild Koksvik Amundsen (sang) står for de musikalske innslagene, mens resortens egen kokk Jan Arve Ytterdahl komponerer en spennende 3-retters meny. Vi ser frem til en eksluksiv kveld (kun 50 billetter i salg!) med mat og musikk av høy kvalitet.
Mandag 18. juli spiller Moskus Trio konsert i Vestbygda kapell, med Nils Økland som gjest!
Tirsdag 19. juli flytter Fyrlyd inn i den nye skatehallen på Farøy, når steppdans møter jazz! Fra Nederland kommer Janne Eraker (dans) og Philipp Ernsting (trommer), og sammen med Lars Jakob Rudjord (tangenter) og Roger Arntzen (kontabass) vil de bidra til en garantert spennende og annerledes kveld!
Onsdag 20. juli blir det fransk aften i Farsund, når Ingrid Støylen Runde tolker Edith Piaf på Rederiet.
Torsdag 21. juli blir det fyrlyder i Galleri Lista Fyr, med folkesanger og viser fra flere land med Ingvild Koksvik Amundsen (sang) og Asbjørn Mevassvik (gitar).
Årets avslutningskonsert finner sted på Nordberg Fort fredag 22.juli. Etter slagverksvorspiel med Anders Kregnes Hansen er det klart for sommerens siste Fyrlyd-konsert, med Karl Seglem (saksofon og bukkehorn) i samspill med Lars Jakob Rudjord og Ingvild Koksvik Amundsen.
Velkommen til Fyrlyd 2011!

www.fyrlyd.nofyrlyd 2011 logo

av Macdonald, Cheryl, publisert 13. juli 2011 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)