Små og store møtte opp da Vest-Agder-museet Kristiansand arrangerte sin årlige hesjedag siste torsdag i juni. Entusiastiske barn fikk se erfarne gårdskarer vise fram og lære bort gamle kunster som å slå gress med ljå, samt å sette opp hesjer med staur og ståltråd. Barna, sammen med de voksne, fikk også en god innføring i hvordan man hesjer. Ungene syns det var skikkelig stas å få være med og iveren for delta var stor. Ingen bensindrevne, batteri- eller strømdrevne hjelpemidler, bare rå arbeidskraft.

av Tekst og bilder: Eva Aastrup Lia, publisert 1. juli 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer