Den 23. september i år skal DS Hestmanden være klar for overlevering til skipets eiere. Overleveringen skjer etter et 19 års opphold på Bredalsholmen hvorav 16 av dem har medgått til restaureringsarbeidet. Datoen 23.9.2011 er valgt fordi det da er 100 år siden Hestmanden gikk av stabelen som nybygg. I nesten 50 år seilte skipet med gods og passasjerer, primært i kystfart, men i begge de to verdenskrigene ble skipet tatt ut av sin ordinære rute og seilte utenriks med den ekstra faren det medførte for skip og mannskap.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. juli 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer