Det er navnet på en stor konferanse som arrangeres i forbindelse med 10 års jubileet til PPT-i den videregående skolen. (PPT står for pedagogisk-psykologisk tjeneste.)  Konferansen er åpen for alle som jobber/møter ungdom i hverdagen. Hva er tillit? Hvor skapes det og hvor finner vi det? Dette er spørsmål som tar opp under den dagslange konferansen som arrangeres 21. oktober. Med tillitsbegrepet som bakteppe vil foredragsholderne snakke om sine møter med unge mennesker. De vil fortelle hvordan tillit og mistillit har farget disse møtene, og hvordan dette kan brukes i skolen, på arbeidsplassen, i rådgivning osv.

På programmet står bl.a Stormberg-gründer Steinar Olsen, Hildegun Selle, psykologspesialist ved SSK, Frode Gallefoss, overlege ved SSK og Øyvind Stabrun, Gateprest/Bymisjonen.
PP-tjenesten er et tilbud til de som av ulike grunner ønsker hjelp i forhold til tilrettelegging og oppfølging i opplæringssituasjonen. Denne konferansen markerer 10 årsjubileum for dette tilbudet i fylkeskommunal regi.
Vil du vite mer eller melde deg på, kan du kontakt hmo@vaf.no. Konferansen avholdes i Niels Henrik Abels Hus, Tordenkjoldsgt. 68 i Kristiansand. Konferansen koster 450 kroner inkludert lunsj.

av Macdonald, Cheryl, publisert 28. juli 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer