Dere som begynner på videregående opplæring høsten 2011 kommer alltid til å huske skolestarten, etter den sommeren som forandret Norge. Hendelsen 22.juli kommer til å endre vårt samfunn, innledet Tine Sundtoft, da hun talte til elever ved KKG. Hun understreket videre, betydningen av utdanning for regionen. Til førsteklassingene sa hun det er deres ansvar å være med på å utvikle denne landsdelen videre, og det er gjennom felles engasjement vi kan få det til, sa hun i sin tale.

av Macdonald, Cheryl, publisert 18. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer