Dere som begynner på videregående opplæring høsten 2011 kommer alltid til å huske skolestarten, etter den sommeren som forandret Norge. Hendelsen 22.juli kommer til å endre vårt samfunn, innledet Tine Sundtoft, da hun talte til elever ved KKG. Hun understreket videre, betydningen av utdanning for regionen. Til førsteklassingene sa hun det er deres ansvar å være med på å utvikle denne landsdelen videre, og det er gjennom felles engasjement vi kan få det til, sa hun i sin tale.

av Macdonald, Cheryl, publisert 18. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer