Dere som begynner på videregående opplæring høsten 2011 kommer alltid til å huske skolestarten, etter den sommeren som forandret Norge. Hendelsen 22.juli kommer til å endre vårt samfunn, innledet Tine Sundtoft, da hun talte til elever ved KKG. Hun understreket videre, betydningen av utdanning for regionen. Til førsteklassingene sa hun det er deres ansvar å være med på å utvikle denne landsdelen videre, og det er gjennom felles engasjement vi kan få det til, sa hun i sin tale.

av Macdonald, Cheryl, publisert 18. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer