Fra mandag 8. august og i fire dager fremover vil fylkesordførere og fylkerådledere fra hele Norge være samlet til sitt tradisjonelle sommermøte i Vest-Agder. Fylkesordfører Gunn Marit Helgesen fra Telemark leder kollegiets samling og åpnet  med en minnemarkering over tragedien i regjeringskvartalet og på Utøya. Fylkesordfører Thore Westermoen som er vert har sammen med kollegiets arbeidsutvalg, Vest-Agder fylkeskommune og KS satt opp et innholdsrikt program som omfatter både en presentasjon av aktuelle saker fra landsdelen og nasjonale saker av betydning for fylkeskommune.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer