Fra mandag 8. august og i fire dager fremover vil fylkesordførere og fylkerådledere fra hele Norge være samlet til sitt tradisjonelle sommermøte i Vest-Agder. Fylkesordfører Gunn Marit Helgesen fra Telemark leder kollegiets samling og åpnet  med en minnemarkering over tragedien i regjeringskvartalet og på Utøya. Fylkesordfører Thore Westermoen som er vert har sammen med kollegiets arbeidsutvalg, Vest-Agder fylkeskommune og KS satt opp et innholdsrikt program som omfatter både en presentasjon av aktuelle saker fra landsdelen og nasjonale saker av betydning for fylkeskommune.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer