Fra mandag 8. august og i fire dager fremover vil fylkesordførere og fylkerådledere fra hele Norge være samlet til sitt tradisjonelle sommermøte i Vest-Agder. Fylkesordfører Gunn Marit Helgesen fra Telemark leder kollegiets samling og åpnet  med en minnemarkering over tragedien i regjeringskvartalet og på Utøya. Fylkesordfører Thore Westermoen som er vert har sammen med kollegiets arbeidsutvalg, Vest-Agder fylkeskommune og KS satt opp et innholdsrikt program som omfatter både en presentasjon av aktuelle saker fra landsdelen og nasjonale saker av betydning for fylkeskommune.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer