I følge statistikk fra Statistisk sentralbyrå er det registrert færre trafikkulykker, færre trafikkskadde og færre drepte på veiene i Vest-Agder i løpet av årets første sju måneder enn i samme periode i fjor. I fylket har det forekommet 120 ulykker så langt i år mot 138 mot tilsvarende 138 i fjor. Det er i samme periode 120 personskadde i år mot 138 i fjor. Frem til 1. august var det omkommet to personer i trafikken i Vest-Agder i år mot fem i 2010. Ingen omkom i julitrafikken i fylket i år mot en person i fjor.

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer