Fylkesutvalget besluttet tirsdag, mot stemmene fra Fremskrittspartiet, at Vest-Agder fylkeskommune skal bidra med 400 000 kroner til et programhefte for Kilden for 2012. Målet med programmet er å presentere dette for så mange som mulig i Aust- og Vest-Agder, samt for media og bransjefolk i resten av landet. Det skal gi informasjon, men mest av alt friste til å besøke en eller flere av de mange opplevelsene i Kilden. Programmet skal vare i ett år. Fylkeskommunen vil også benytte trykksaken til å markedsføre Regionplan Agder 2020.

Programmet planlegges å bli på rundt 170 sider med et opplag på 50 000. Det skal omtale samtlige av Kildens egenproduserte arrangementer i 2012, riksteateroppsetninger og kulturhusarrangementer sammen med priser og åpningstider . Det skal også inneholde fakta om Kilden, litt historikk, presentasjon av ansatte, informasjon om Kilden dialog, kurs og konferansefasiliteter, kafè-virksomhet og mye mer.

av admin, publisert 30. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer