Søndag 28. august markeres sesongavslutningen ved Setesdalsbanen. Tradisjonen tro gjøres det med et større arrangement med gamle busser, kraftstasjoner og mange tog! I tillegg til ordinær søndagsrute med damptog, kjører Setesdalsbanen flere avganger fra Grovane og Røyknes med motorvogn og godstog trukket av damplokomotiv. Togbilletten gjelder alle tog, hele dagen! Se egen togrute for denne søndagen.

Mellom Grovane og Røyknes er det flere stoppesteder. Hvorfor ikke gå av toget på et av disse, for så å gå på et senere tog? Grovane stasjon har åpen museumsbutikk og i kafeen selges nystekte vafler, kaffe og andre kioskvarer. På Røyknes stasjon selses grillmat, nystekte vafler, is og brus og andre herligheter. Like ved stasjonen stiller SAMSØR med sine veteranbusser. Disse vil kjøre publikum i skytteltrafikk mellom Røyknes og Nomeland.
På Nomeland har Agder Energi åpen kraftstasjon med aktiviteter for små og store og muligheter for interesserte å få omvising i den gamle kraftstasjonen.
Agder Motorhistoriske Klubb inviterer sine medlemmer til å komme til Røyknes denne dagen for å vise fram sine flotte veteranbiler.

av Thorunn Lunde og Jan Torkelsen, publisert 15. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer