En av Sirdal videregående skoles avgangselever våren 2011, Zlatko Tripic har signerer kontrakt med tippeligaklubben Molde FK. I mars spilte Zlatko Tripic i 5. divisjon. Han debuterte da Molde møte Start på Sør Arena i Kristiansand sist torsdag. -Det er en stor nyhet for skolen vi nå kan lese om i media. Det viser at det går an å gjøre masse godt utviklingsarbeid på en liten plass som Tonstad, og dette kan inspirere andre fotballelever ved skolen til å jobbe hardt fremover. Vi ønsker Zlatko lykke til videre i karrieren, utaler skolens rektor Anita Heiaas Haugen.

Både Viking og Strømsgodset har vært interessert i den hurtige kantspilleren, men Molde var førstevalget hans. -Jeg trivdes mens jeg prøvespilte for Viking og Strømsgodset også, men Molde fristet mest. Molde spiller offensiv fotball og har mange tekniske spillere. Jeg liker å springe og drible, så jeg tror jeg passer inn i klubben, sier han til Farsunds Avis. -Målet har hele tiden vært å bli profesjonell fotballspiller. Det var derfor jeg drev med friidrett en stund, for å bli hurtigere på fotballbanen, sier han.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer