Hold av kvelden torsdag 25. august til en musikalsk opplevelse. Da arrangerer Sørlandske Sommernetter, med solid støtte fra Vest-Agder fylkeskommune, solistkonsert med deLillos og talenter i Kjuttaviga i Dyre- og fridsparken i Kristiansand. deLillos har siden popgruppen ble dannet i 1984 blitt regnet som et av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. I sammen med deLillos vil de unge og lovende talentene Pål Rake og Sofia Mendoza få bidra i god deLillos og Sørlandske Sommernetters ånd.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer
 • Risøbank I Mandal
  av jto, 27.09.19

  Stabil virksomhet for Risøbank IKS i Mandal

  Les mer
 • Jury Fylkeskulturprisen 2019
  av jto, 26.09.19

  Juryen for fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge er oppnevnt

  Les mer