Hold av kvelden torsdag 25. august til en musikalsk opplevelse. Da arrangerer Sørlandske Sommernetter, med solid støtte fra Vest-Agder fylkeskommune, solistkonsert med deLillos og talenter i Kjuttaviga i Dyre- og fridsparken i Kristiansand. deLillos har siden popgruppen ble dannet i 1984 blitt regnet som et av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. I sammen med deLillos vil de unge og lovende talentene Pål Rake og Sofia Mendoza få bidra i god deLillos og Sørlandske Sommernetters ånd.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer