Hold av kvelden torsdag 25. august til en musikalsk opplevelse. Da arrangerer Sørlandske Sommernetter, med solid støtte fra Vest-Agder fylkeskommune, solistkonsert med deLillos og talenter i Kjuttaviga i Dyre- og fridsparken i Kristiansand. deLillos har siden popgruppen ble dannet i 1984 blitt regnet som et av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. I sammen med deLillos vil de unge og lovende talentene Pål Rake og Sofia Mendoza få bidra i god deLillos og Sørlandske Sommernetters ånd.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer