Sørlandsruta AS hadde lavest pris av tilbyderne i konkurransen om å være leverandør av kollektivtrafikktjenester i Mandal, Lindesnes og Lista. Agder Kollektivtrafikk AS (AKT) inviterte i mars til åpen anbudskonkurranse om drift kollektivtrafikktjenester i Mandal, Lindesnes og Lista. Ved fristens utløp mandag 1.august 2011 hadde følgende fem selskaper levert inn tilbud: L/L Setesdal Bilruter, Nettbuss Sør AS, Boreal Transport Sør AS, Sørlandsruta AS og Bussen Trafikkselskap AS. Det var Sørlandsruta AS som hadde lavest pris, og som AKT er innstilt på å inngå kontrakt med.

Administrerende direktør Siv E. Wiken i AKT er godt fornøyd med interessen for anbudet. -Vi har
Siv Elisabeth Wiken
Siv Wiken
fått konkurranse om tjenestene og resultatet gir muligheter for å videreutvikle kollektivtrafikken i denne regionen på en måte som kommer passasjerene til gode, sier Wiken.
Kvalitet, miljø og materiell er viktige forutsettinger i anbudet og de krav som stilles til ny tjenesteleverandør vil høyne kvaliteten på kollektivtrafikken ytterligere, noe de reisende vil merke.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer