En spennende og mangfoldig messe med mat, landbruk og opplevelser arrangeres på Evjemoen fra fredag 12. til søndag 14. august. På programmet står blant annet kustyling og kokkekurs for barn. Søndag kl. 15.30 deler landbruksdirektør Dag Petter Sødal ut kulturlandskapsprisen for Vest-Agder 2011. Dette er tredje året med nyskapingen «Naturligvis». Messen er en videreutvikling av «Landbrukets dag», som har en mer enn 50 år lang tradisjon i Agder. I 2010 hadde messen over 8 000 besøkende.

-Vi håper at våre gjester – både store og små – finner utstillere, aktiviteter og mat som svarer til forventningene, sier daglig leder for messen, Øyvind Nese. – En stor takk til alle bidragsytere: dugnadsfolk, utstillere, annonsører og sponsorer!
Fylkeskommunene og fylkesmennene i begge Agderfylkene bidrar til arrangementet.

Naturligvis program 2011Naturligvis-bannerbilde


av Torkelsen, Jan H., publisert 11. august 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer