Statens vegvesen regner med stor interesse blant landets entreprenørbedrifter om byggingen av den 3,5 kilometer lange undersjøiske tunnelforbindelsen til Hidra. -Jobben består i hovedsak av tunneldriving pluss noen mindre veianlegg i begge ender av tunnelen. Det blir spennende å se responsen i markedet når oppdraget legges ut. Konkurransegrunnlaget skal være komplett i løpet av september og anbudspapirene går ut i løpet av høsten. Samtidig etablerer vi en byggeherreorganisasjon som skal fungere i anleggsperioden, sier, sier prosjektleder Oddvar Kaarmo i et nyhetsbrev om prosjektet.

Vegvesenet er nå i ferd med å kvalitetssikre konkurransegrunnlaget før det sendes ut. Multiconsult AS har utarbeidet en detaljert prosjektbeskrivelse med i alt 200 tegninger som viser hvordan tunnelen skal bygges.

Les mer om dette og andre aktuelle saker om Hidra-prosjektet i nyhetsbrevet.

Hidratunnelen

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer