Basert på valgresultatet, slik det nå foreligger før fintellingen, vil det nyvalgte fylkestinget i Vest-Agder bestå av 21 nye og 14 nåværende representanter. Det innebærer at 60 prosent av representantene er nye. To av de nye har imidlertid vært med i fylkespolitikken tidligere, men de har ikke vært valgt inn i fylkestinget som har fungert de siste fire årene. Ved de seneste valgene har det vært stor utskifting av representanter, men det har ikke vært så stort antall nye som ved årets valg.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. september 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer