Basert på valgresultatet, slik det nå foreligger før fintellingen, vil det nyvalgte fylkestinget i Vest-Agder bestå av 21 nye og 14 nåværende representanter. Det innebærer at 60 prosent av representantene er nye. To av de nye har imidlertid vært med i fylkespolitikken tidligere, men de har ikke vært valgt inn i fylkestinget som har fungert de siste fire årene. Ved de seneste valgene har det vært stor utskifting av representanter, men det har ikke vært så stort antall nye som ved årets valg.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. september 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer