På vegne av regjeringen signerte statsminister Jens Stoltenberg et nytt Manifest mot mobbing tidligere i år. Manifestet skal gjelde for fire år fremover og legger stor vekt på å forankre mobbearbeidet sterkere lokalt. Partene i Manifest mot ønsker å sette mobbing på dagsorden ved hver skolestart i fire år fremover. Kampanjeuken er uke 36 hvert år. Årets kampanje, som foregår fra 5. til 11. september, handler om digital mobbing. Nesten alle 9-åringer har mobiltelefon og nesten alle 15-åringer har egen bærbar PC. Norge er det landet i Europa som har den raskeste veksten av digitale verktøy. Internett og mobil er flotte verktøy for barn og unge, men dessverre opplever altfor mange å bli mobbet og krenket på nett eller via sms.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. september 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Kompetansestrategi Motiv
  av jto, 11.12.19

  Mange involvert i å følge opp Kompetansestrategi Agder 2030

  Les mer
 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer