På vegne av regjeringen signerte statsminister Jens Stoltenberg et nytt Manifest mot mobbing tidligere i år. Manifestet skal gjelde for fire år fremover og legger stor vekt på å forankre mobbearbeidet sterkere lokalt. Partene i Manifest mot ønsker å sette mobbing på dagsorden ved hver skolestart i fire år fremover. Kampanjeuken er uke 36 hvert år. Årets kampanje, som foregår fra 5. til 11. september, handler om digital mobbing. Nesten alle 9-åringer har mobiltelefon og nesten alle 15-åringer har egen bærbar PC. Norge er det landet i Europa som har den raskeste veksten av digitale verktøy. Internett og mobil er flotte verktøy for barn og unge, men dessverre opplever altfor mange å bli mobbet og krenket på nett eller via sms.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. september 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer