På vegne av regjeringen signerte statsminister Jens Stoltenberg et nytt Manifest mot mobbing tidligere i år. Manifestet skal gjelde for fire år fremover og legger stor vekt på å forankre mobbearbeidet sterkere lokalt. Partene i Manifest mot ønsker å sette mobbing på dagsorden ved hver skolestart i fire år fremover. Kampanjeuken er uke 36 hvert år. Årets kampanje, som foregår fra 5. til 11. september, handler om digital mobbing. Nesten alle 9-åringer har mobiltelefon og nesten alle 15-åringer har egen bærbar PC. Norge er det landet i Europa som har den raskeste veksten av digitale verktøy. Internett og mobil er flotte verktøy for barn og unge, men dessverre opplever altfor mange å bli mobbet og krenket på nett eller via sms.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. september 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer