I går la fylkesordfører Thore Westermoen ned klubba og markerte at at fylkesutvalget hadde holdt det avsluttende fylkespolitiske møtet for valgperioden 2007 til 2011. Han skrøt av representantene som har vært med i utvalget. Han takket fylkeskommunens ledelse, administrasjon og ansatte for godt arbeid. -Jeg har alltid vært topp tilfreds med fylkesutvalget. Det har vært jobbet godt og samarbeidet har vært meget konstruktivt. Flere av medlemmene går nå ut av fylkespolitikken og han rettet trøstens ord til dem. -Det liv en har etter valget er også fint.

Fylkesutvalget har hatt en aktiv fireårsperiode. Det er i løpet av årene samlet blitt behandlet og fattet beslutninger i 514 saker. I tillegg er det blitt behandlet flere orienteringssaker og klagesaker. Det er gjennomført flere ekskursjoner, befaringer, og besøk hos private og offentlige virksomheter. På møtene har også representanter fra en rekke ulike aktører holdt presentasjoner og innlegg om mange forskjellige tema.
Når det holdes konstituerende møte 11. oktober, og verv og posisjoner skal fordeles mellom de nyvalgte fylkestingsrepresentantene, blir det klart hvem som får plass i blant annet det fylkesutvalget som skal sitte i fire år fremover. På grunnlag av valgresultatet, som innebærer at 21 av fylkestingets 35 representanter blir nye, er det klart at det også blir en del endringer i representasjonen i fylkesutvalget og de øvrige fylkespolitiske utvalg, råd og nemnder.
Fylkesutvalgets siste møte i valgperioden 2007 til 2011
Fylkesutvalgets siste møte i valgperioden 2007 til 2011

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. september 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer