Fylkestinget holder sitt konstituerende møte på Utsikten i Kvinesdal den 11. oktober fra kl. 10.00.Saker til behandling: • Fylkestingsvalget 2011 - valgoppgjør for Vest-Agder valgdistrikt • Valg av fylkesutvalg • Valg av fylkesordfører • Valg av fylkesvaraordfører • Valg av valgnemnd • Valg av hovedutvalg for kultur og utdanning • Valg av hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø • Valg av kontrollutvalg • Valg av administrasjonsutvalg • Valg til KS Fylkesmøte • Valg til KS Landstinget • Valg av representanter til å underskrive fylkestingets protokoll

av Mjåland, Solfrid G., publisert 30. september 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer