Fylkestinget holder sitt konstituerende møte på Utsikten i Kvinesdal den 11. oktober fra kl. 10.00.Saker til behandling: • Fylkestingsvalget 2011 - valgoppgjør for Vest-Agder valgdistrikt • Valg av fylkesutvalg • Valg av fylkesordfører • Valg av fylkesvaraordfører • Valg av valgnemnd • Valg av hovedutvalg for kultur og utdanning • Valg av hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø • Valg av kontrollutvalg • Valg av administrasjonsutvalg • Valg til KS Fylkesmøte • Valg til KS Landstinget • Valg av representanter til å underskrive fylkestingets protokoll

av Mjåland, Solfrid G., publisert 30. september 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer