Fylkestinget holder sitt konstituerende møte på Utsikten i Kvinesdal den 11. oktober fra kl. 10.00.Saker til behandling: • Fylkestingsvalget 2011 - valgoppgjør for Vest-Agder valgdistrikt • Valg av fylkesutvalg • Valg av fylkesordfører • Valg av fylkesvaraordfører • Valg av valgnemnd • Valg av hovedutvalg for kultur og utdanning • Valg av hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø • Valg av kontrollutvalg • Valg av administrasjonsutvalg • Valg til KS Fylkesmøte • Valg til KS Landstinget • Valg av representanter til å underskrive fylkestingets protokoll

av Mjåland, Solfrid G., publisert 30. september 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer