Fylkestinget valgte tirsdag de fem fylkespolitikerne som skal være representanter i administrasjonsutvalget. I tillegg har de ansatte tre medlemmer som skal være representert. Fylkestinget valgte Ånen Werdal (H) som leder av utvalget og Toril Runden (Ap) som nestleder. De øvrige tre politikerne ble Oddny Omdal (KrF), Steinar Bergstøl Andersen (FrP) og Thor Jørgen Tjørhom (Sp). Administrasjonsutvalget er fylkeskommunens hovedutvalg for personalpolitikk, ledelse- og organisasjonsutvikling og for andre saker som gjelder forholdet mellom fylkeskommunen som arbeidsgiver og de ansatte.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer