Fylkestinget valgte tirsdag de fem fylkespolitikerne som skal være representanter i administrasjonsutvalget. I tillegg har de ansatte tre medlemmer som skal være representert. Fylkestinget valgte Ånen Werdal (H) som leder av utvalget og Toril Runden (Ap) som nestleder. De øvrige tre politikerne ble Oddny Omdal (KrF), Steinar Bergstøl Andersen (FrP) og Thor Jørgen Tjørhom (Sp). Administrasjonsutvalget er fylkeskommunens hovedutvalg for personalpolitikk, ledelse- og organisasjonsutvikling og for andre saker som gjelder forholdet mellom fylkeskommunen som arbeidsgiver og de ansatte.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer