Fylkestinget valgte tirsdag de fem fylkespolitikerne som skal være representanter i administrasjonsutvalget. I tillegg har de ansatte tre medlemmer som skal være representert. Fylkestinget valgte Ånen Werdal (H) som leder av utvalget og Toril Runden (Ap) som nestleder. De øvrige tre politikerne ble Oddny Omdal (KrF), Steinar Bergstøl Andersen (FrP) og Thor Jørgen Tjørhom (Sp). Administrasjonsutvalget er fylkeskommunens hovedutvalg for personalpolitikk, ledelse- og organisasjonsutvikling og for andre saker som gjelder forholdet mellom fylkeskommunen som arbeidsgiver og de ansatte.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer