Sjølingstad Uldvarefabrik inviterer også i år barn og unge i skoler, SFO og barnehager til å vise fram arbeider på juleutstillingen på fabrikken. I år er tema for utstillinga Julenisser - store og små nisser med forskjellige uttrykk og materialer. Kanskje er nisser som de fleste av oss? Noen er glade og snille, andre er sure eller kanskje frekke? til utstillingen ønskes nissemor, nissefar, nissegutt og nissejente, gladnissen, sinnanissen, Amerikanissen, nysgjerrigpernissen – bruk fantasien.

Utstillingen åpner lørdag 26. november og vises til og med torsdag 16. desember. Museumsfabrikken ønsker bidrag i forskjellige materialer og teknikker. Elevene kan lage hvert sitt produkt, eller grupper kan lage et fellesarbeid. Skriv gjerne en liten tekst til arbeidet som blir leverte inn.
I utstillingsperioden blir det arrangert juleverksted for skoler og barnehager på fabrikken. Der lages det julepynt og små gaver i filt og ull. Uldvarefabrikken tar imot påmeldinger der også allerede nå.
Påmeldingsfristen til Barnas juleutstilling ”Julenisser” er mandag 7. november
Innlevering av arbeider senest onsdag 23. november
Ta kontakt med formidlingsleder Judith Seland Nilsen for å melde dere på til utstiling eller juleverksted. Telefon: 38 25 60 23 eller epost.
Invitasjonen ligger som pdf her.Julenisser i ull fra Sjølingstad

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. september 2011 | Skriv ut siden