På kort tid har Sørlandsbadet i Lyngdal utvikliet seg til å bli den nest mest besøkte attraksjonen på Sørlandet etter Dyre- og fritidsparken i Kristiansand. Hittil i år har badelandet innerst i Rosfjorden hatt 11 prosent flere besøkende enn i 2010. Dersom utviklingen blir den samme for resten av året vil fjorårets rekord på 204.000 besøkende ryke. Daglig leder Atle Homme opplyser til Farsunds Avis at gjestene kommer fra et utstrakt geografisk område. Noen tilbringer flere timer i bil for å besøke badelandet.

Vest-Agder fylkeskommune er medeier i det flotte badeanlegget i Lyngdal som helt siden åpningen har vært en stor suksess. For Lyngdal kommune og Vest-Agder fylkeskommune er Sørlandsbadet et ”non profit” foretak. Det vil si at fylkeskommunen og kommunen ikke får noen fortjeneste på den kapitalen vi har skutt inn. Overskuddet som selskapet tjener går til investeringer i nye attraksjoner, for å styrke badets drift og gi tilbud til stadig flere brukere.
av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden