Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe (DEM) har sendt inn en interpellasjon til fylkesordføreren om drivstofftilbudet i Kristiansand Havn. Han viser til at, i følge havnedirektør Stein E. Haartveit, kan det ta flere år før Kristiansand Havn kan få løst sitt akutte behov for et drivstofftilbud til skipsfarten som anløper Kristiansand Havn. -Grunnen til dette er at Vest-Agder fylkeskommune må avklare og vurdere - om det skal etableres en kyststi i havna, uttrykker Kleppe. I sitt svar fastslo fylkesordfører Terje Damman i fylkestinget i går at: -Kristiansand havn er og skal fortsatt være en nasjonal havn. Et sentralt plassert og godt tjenlig drivstofftilbud er i den sammenheng sentralt ut fra flere hold. Både i forhold til forsyning av skip, forsyning fra skip for å redusere transport av aktuelt drivstoff på landeveien så mye som mulig og ikke minst i en beredskapssituasjon.

av Torkelsen, Jan H., publisert 26. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer