Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe (DEM) har sendt inn en interpellasjon til fylkesordføreren om drivstofftilbudet i Kristiansand Havn. Han viser til at, i følge havnedirektør Stein E. Haartveit, kan det ta flere år før Kristiansand Havn kan få løst sitt akutte behov for et drivstofftilbud til skipsfarten som anløper Kristiansand Havn. -Grunnen til dette er at Vest-Agder fylkeskommune må avklare og vurdere - om det skal etableres en kyststi i havna, uttrykker Kleppe. I sitt svar fastslo fylkesordfører Terje Damman i fylkestinget i går at: -Kristiansand havn er og skal fortsatt være en nasjonal havn. Et sentralt plassert og godt tjenlig drivstofftilbud er i den sammenheng sentralt ut fra flere hold. Både i forhold til forsyning av skip, forsyning fra skip for å redusere transport av aktuelt drivstoff på landeveien så mye som mulig og ikke minst i en beredskapssituasjon.

av Torkelsen, Jan H., publisert 26. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer