Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe (DEM) har sendt inn en interpellasjon til fylkesordføreren om drivstofftilbudet i Kristiansand Havn. Han viser til at, i følge havnedirektør Stein E. Haartveit, kan det ta flere år før Kristiansand Havn kan få løst sitt akutte behov for et drivstofftilbud til skipsfarten som anløper Kristiansand Havn. -Grunnen til dette er at Vest-Agder fylkeskommune må avklare og vurdere - om det skal etableres en kyststi i havna, uttrykker Kleppe. I sitt svar fastslo fylkesordfører Terje Damman i fylkestinget i går at: -Kristiansand havn er og skal fortsatt være en nasjonal havn. Et sentralt plassert og godt tjenlig drivstofftilbud er i den sammenheng sentralt ut fra flere hold. Både i forhold til forsyning av skip, forsyning fra skip for å redusere transport av aktuelt drivstoff på landeveien så mye som mulig og ikke minst i en beredskapssituasjon.

av Torkelsen, Jan H., publisert 26. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer