Sjølingstad Uldvarefabrik, som ligger vest for Mandal, ønsker å invitere deg som utstiller til museumsfabrikkens julemarked som i år er lørdag 26. og søndag 27. november. Det er åpent kl. 12 – 16 både lørdag og søndag. Museet ønsker utstillere som har forskjellige egenproduserte varer for salg. Julekaker, juledekorasjoner, syltetøy, varme raggsokker og andre julegaver, pleier hvert år å skifte eierne på det etter hvert så tradisjonsrike julemarkedet. I fabrikken vil det denne helga være god gammeldags julestemning med juleverksted for barn, fortellerstund, Barnas juleutstilling, julegrøt, julegløgg og julemusikk.

Ta kontakt om du ønsker å delta: Telefon: 30 25 60 23. Epost: sjolingstad@vestagdermuseet.no
Last ned invitasjon og påmeldingskjema her (pdf.)

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. september 2011 | Skriv ut siden