Fylkesbibliotekene i Aust-Agder og Vest-Agder inviterer til et bredt sammensatt arrangørkurs torsdag 24. november i Kulturhuset i Vennesla. Bibliotekrommet utfordres til å bli brukt på nye måter, som møteplass, arrangementsarena og formidlingssenter. Dermed oppstår et behov for å lære mer om ulike arrangementstyper, om bruk av utstyr, markedsføring og samarbeidsprosjekter. Kurset omfatter arrangementsarbeid i teori og praksis og målgruppe for kurset er ansatte i bibliotek- og kultursektoren i Agder. Det er ofte naturlig å samarbeide om arrangementer innen en kommune og et mål er at kurset også bidrar til nettverksbygging.

Kurset er komponert som et praktisk-teoretisk kurs. Foredragsholderne Per Oddvar Marheim Isaksen og Anne Svånaug Blengsdalen underviser ved kulturutdanningen i Bø, og vil i hovedsak ta seg av den teoretiske delen. Ove Nesheim og Kjetil Nordhus vil blant annet belyse tekniske utfordringer.

Videre gis råd og tips når det gjelder praktisk tilrettelegging av ulike arrangementstyper; Kristin Øygarden fra Norsk forfattersentrum Sørlandet vil ta for seg forfatterbesøk, Øyvind Nyvoll, Vest-Agder musikkråd, foredrar om musikk, og teater ved Gry Ulfeng, Vest-Agder fylkeskommune, kulturseksjonen.

Kulturhuset i Vennesla er nytt og spennende og nettopp kåret av arkitekter til å være Norges beste bygg! Benytt anledningen til å ta det i nærmere øyesyn.

Pris inkl. lunsj vil være 400 kr. Bindende skriftlig påmelding innen 10. november.

Program og påmelding:

Program (pdf-format)

Påmelding (rtf-format)

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. oktober 2011 | Skriv ut siden