Elevrådet på Mandal videregående skole har besluttet at skolen i år i stedet for å arrangere Operasjon Dagsverk 27. oktober heller satser på det som kalles ”Alternativt Dagsverk” De vil hjelpe andre elever og har derfor bestemt å gi alle pengene de får inn til skolebygging i Mali. Også i fjor valgte elevene ved Mandal videregående skole en alternativ løsning til Operasjon Dagsverk. Da ble alle pengene som kom inn kanalisert til Haydom Hospitalet i Tanzania. I fjor fikk skolen inn rundt 100 000 kroner. I år er målet å klare 150 000 kroner.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer