Elevrådet på Mandal videregående skole har besluttet at skolen i år i stedet for å arrangere Operasjon Dagsverk 27. oktober heller satser på det som kalles ”Alternativt Dagsverk” De vil hjelpe andre elever og har derfor bestemt å gi alle pengene de får inn til skolebygging i Mali. Også i fjor valgte elevene ved Mandal videregående skole en alternativ løsning til Operasjon Dagsverk. Da ble alle pengene som kom inn kanalisert til Haydom Hospitalet i Tanzania. I fjor fikk skolen inn rundt 100 000 kroner. I år er målet å klare 150 000 kroner.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer