Fylkestinget valgte tirsdag de fem representantene som skal utgjøre Fylkeseldrerådet i Vest-Agder de kommende fire årene. Fra rådet som har vært i funksjon i den nylig avsluttede fireårsperioden er Paul Otto Johnsen (H) og Vidar Kleppe (DEM), begge fra Kristiansand med videre. Åse Tønnesen Sæbø fra Kvinesdal var i forrige valgperiode gruppeleder for KrF i fylkestinget. Nå er hun ny representant i Fylkeseldrerådet. Gudrun Strengenes (Ap) og Oddbjørn Aardalen (Sp) begge fra Vennesla er nye representanter i rådet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer