Fylkestinget valgte tirsdag de fem representantene som skal utgjøre Fylkeseldrerådet i Vest-Agder de kommende fire årene. Fra rådet som har vært i funksjon i den nylig avsluttede fireårsperioden er Paul Otto Johnsen (H) og Vidar Kleppe (DEM), begge fra Kristiansand med videre. Åse Tønnesen Sæbø fra Kvinesdal var i forrige valgperiode gruppeleder for KrF i fylkestinget. Nå er hun ny representant i Fylkeseldrerådet. Gudrun Strengenes (Ap) og Oddbjørn Aardalen (Sp) begge fra Vennesla er nye representanter i rådet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer