Tirsdag 8. november inviterer Vest-Agder fylkeskommune til oppstartskonferansen om Regional plan for idrett, friluftsliv og folkehelse. På konferansen vil sentrale problemstillinger knyttet til idrett, friluftsliv og folkehelse bli behandlet. Dette kan ses på som viktig instrument i samhandlingsreformen. Norges idrettsforbund viser stor interesse for det planarbeidet som foregår i Vest-Agder. Derfor har stortingsrepresentant (Ap) og 1. visepresident i NIF Jorodd Asphjell, valgt å delta for å holde et innlegg om idretten som samfunnsaktør. Konferansen foregår på Radisson Blue Caledonien Hotel i Kristiansand.

På konferanse vil også professor Gunnar Breivik fra Norges Idrettshøyskole drøfte hvordan spillemidlene anvendes og hvordan de burde anvendes for å gi mest mulig folkehelse for de som trenger det mest. Professor Jan Ove Tangen fra Høgskolen i Telemark vil se på idrettspolitikkens viktigste virkemiddel – anleggene! Daglig leder av Friluftsrådenes landsforbund, Morten Dåsnes, vil ta for seg friluftslivets betydning knyttet til folkehelse og samhandlingsreformen.

For mer informasjon; se her

av Torkelsen, Jan H., publisert 31. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer
 • Risøbank I Mandal
  av jto, 27.09.19

  Stabil virksomhet for Risøbank IKS i Mandal

  Les mer
 • Jury Fylkeskulturprisen 2019
  av jto, 26.09.19

  Juryen for fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge er oppnevnt

  Les mer