Tirsdag 8. november inviterer Vest-Agder fylkeskommune til oppstartskonferansen om Regional plan for idrett, friluftsliv og folkehelse. På konferansen vil sentrale problemstillinger knyttet til idrett, friluftsliv og folkehelse bli behandlet. Dette kan ses på som viktig instrument i samhandlingsreformen. Norges idrettsforbund viser stor interesse for det planarbeidet som foregår i Vest-Agder. Derfor har stortingsrepresentant (Ap) og 1. visepresident i NIF Jorodd Asphjell, valgt å delta for å holde et innlegg om idretten som samfunnsaktør. Konferansen foregår på Radisson Blue Caledonien Hotel i Kristiansand.

På konferanse vil også professor Gunnar Breivik fra Norges Idrettshøyskole drøfte hvordan spillemidlene anvendes og hvordan de burde anvendes for å gi mest mulig folkehelse for de som trenger det mest. Professor Jan Ove Tangen fra Høgskolen i Telemark vil se på idrettspolitikkens viktigste virkemiddel – anleggene! Daglig leder av Friluftsrådenes landsforbund, Morten Dåsnes, vil ta for seg friluftslivets betydning knyttet til folkehelse og samhandlingsreformen.

For mer informasjon; se her

av Torkelsen, Jan H., publisert 31. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer