De siste månedenes regnvær har gjort at det vil ta lengre tid enn forutsatt å få gjennomført arbeidene på Vigeland bro i Lindesnes kommune. Etter fremdriftsplanen skulle den nye broen stå ferdig 15. november. Nå vil det ventelig nærme seg jul før broen står ferdig. Prosjektleder Oddvar Kaarmo i Statens vegvesenet opplyser til pressen at det har tatt lengre tid en beregnet å legge på det nye membrandekket på broa på grunn av alt regnet. Etter at det nå har vært noen fine dager håper han man klarer å kappe inn på forsinkelsen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer
 • Åpning Av Gs -vei
  av jto, 08.10.19

  Flott åpning av ny gang- og sykkelvei i Songdalen

  Les mer
 • Bygg - Og Anleggsteknikk
  av jto, 01.10.19

  Bygg- og anleggslinja på Byremo videregående skole med på fylkesveiprosjekt

  Les mer