De siste månedenes regnvær har gjort at det vil ta lengre tid enn forutsatt å få gjennomført arbeidene på Vigeland bro i Lindesnes kommune. Etter fremdriftsplanen skulle den nye broen stå ferdig 15. november. Nå vil det ventelig nærme seg jul før broen står ferdig. Prosjektleder Oddvar Kaarmo i Statens vegvesenet opplyser til pressen at det har tatt lengre tid en beregnet å legge på det nye membrandekket på broa på grunn av alt regnet. Etter at det nå har vært noen fine dager håper han man klarer å kappe inn på forsinkelsen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 14.06.19

  Det søkes om belønningsavtale for de fire årene, 2020-2023, med en ramme på 500 millioner kroner

  Les mer
 • Mandalskrysset
  av jto, 13.06.19

  Det bør åpnes for et bevertningssted i det nye Mandalskrysset på ny E39

  Les mer