De siste månedenes regnvær har gjort at det vil ta lengre tid enn forutsatt å få gjennomført arbeidene på Vigeland bro i Lindesnes kommune. Etter fremdriftsplanen skulle den nye broen stå ferdig 15. november. Nå vil det ventelig nærme seg jul før broen står ferdig. Prosjektleder Oddvar Kaarmo i Statens vegvesenet opplyser til pressen at det har tatt lengre tid en beregnet å legge på det nye membrandekket på broa på grunn av alt regnet. Etter at det nå har vært noen fine dager håper han man klarer å kappe inn på forsinkelsen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Specsavers Vant I 2019
  av elma11, 28.11.19

  Vinner av Jeg kjører grønt-kampanjen!

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 26.11.19

  Flere innspill til detaljregulering av ny E-39 i Lyngdal

  Les mer
 • Norges Lover Forsideutsnitt
  av jto, 25.11.19

  Vil ha overført skiltmyndigheten for fylkeveger til fylkeskommunen

  Les mer