Universitetet i Agder har økt antall teknologistudenter ved Campus Grimstad med 70 prosent. Det er samtidig imponerende at 82 jenter studerer ingeniørfag – byggdesign i Grimstad, sier utdanningsrådgiver Fred Skagestad i NHO Agder. Studenttall fra NSD – DBH (Database for statistikk om høgre utdanning) viser at antall teknologistudenter ved UiA Campus Grimstad har økt fra 903 i 2006 til 1515 i 2011. Samtidig viser tallene at en av tre som studerer ingeniørfag – byggdesign ved UiA Campus Grimstad er jenter.

av admin, publisert 21. november 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer