Resultatene fra første runde i kjemi-OL foreligger nå. Se http://www.kjemiolympiaden.no/. Det ble rapportert inn 992 resultater fra 112 skoler. Det deltok 504 jenter og 488 gutter i konkurransen. Poenggrensen for å komme videre til andre runde var i år 61 poeng av 100 oppnåelige. Det er 179 elever som går videre til andre runde. Fem av disse er elever ved Kristiansand katedralskole Gimle. Andre runde arrangeres 11. januar 2012.

De 50 beste med 75 poeng eller mer er nevnt med navn på resultatlisten. Blant disse er Dag Erik

Kjemi-OL 2011 KKG
Tvedt fra Kristiansand katedralskole Gimle med 77 poeng. Fire elever blant disse 50 beste elevene er trukket ut til å delta på Berzeliusdagarne 3. – 4. februar i Stockholm. Gjennomsnittlig poengsum var 45.
Bildet: Elever Mia Monique Blakstad, Christopher Storm Larsen, Vilde Løyning Skaar, Anne Michelle Sødal, Dag Erik Tvedt. Lærere: Gunne Beate Hoven Hervold og Oddvin Gaudestad.

av Oddvin Gaudestad og Jan Torkelsen, publisert 22. november 2011 | Skriv ut siden