-Det er alt for sjeldent vi har snorklippinger for åpning av veianlegg i denne delen av landet. Det burde vi ha langt oftere, sa nylig avgått ordfører i Lindesnes Ivar Lindal under et åpningsarrangement for ny veistrekning mellom Fardal og Osestad i går. Han rettet varm takk til de mange som har stått på for å få veianlegget realisert. Han trakk i den sammenheng frem både fylkesordfører Terje Damman og fylkesvaraordfører Thore Westermoen for godt arbeid. Men spesiell takk fikk fylkestingsrepresentant Sigmund Oksefjell fra Senterpartiet for hans langvarige innsats og uttrettelige arbeid mot sine partikolleger i samferdselsministerstolen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. november 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer