-Det er alt for sjeldent vi har snorklippinger for åpning av veianlegg i denne delen av landet. Det burde vi ha langt oftere, sa nylig avgått ordfører i Lindesnes Ivar Lindal under et åpningsarrangement for ny veistrekning mellom Fardal og Osestad i går. Han rettet varm takk til de mange som har stått på for å få veianlegget realisert. Han trakk i den sammenheng frem både fylkesordfører Terje Damman og fylkesvaraordfører Thore Westermoen for godt arbeid. Men spesiell takk fikk fylkestingsrepresentant Sigmund Oksefjell fra Senterpartiet for hans langvarige innsats og uttrettelige arbeid mot sine partikolleger i samferdselsministerstolen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. november 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Specsavers Vant I 2019
  av elma11, 28.11.19

  Vinner av Jeg kjører grønt-kampanjen!

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 26.11.19

  Flere innspill til detaljregulering av ny E-39 i Lyngdal

  Les mer
 • Norges Lover Forsideutsnitt
  av jto, 25.11.19

  Vil ha overført skiltmyndigheten for fylkeveger til fylkeskommunen

  Les mer