I Vennesla har innbyggerne mulighet til å kjøpe "Julekårva" til jul! Det er klasse 1ssb skole (Service og samferdsel) ved Vennesla videregående skole som sørger for at julen blir rettferdig i sørlandsbyen. Klassen har et salgs- og markedsføringsprosjekt som begynte denne uken. De skal selge julegaver til befolkningen i Vennesla. Målet er å lære hvordan markedsføring fungerer. Produktet de har valgt å selge og markedsføre, er "Julekårva" Kurven inneholder Fairtrade-merket te, kaffe, juice, honning, en plate mørk sjokolade og to Ubuntu cola!

Slagordet for produktet de skal selge er Julekårva - for deg og forandre, siden du får noe selv, du gir noe til andre, og noe som fører til en forandring. Målgruppen for julekurven er bedrifter og private personer i Vennesla og gjerne også fra andre steder. ”Julekårva” vil også bli tilgjenglig for alle Vennedøler ved salg fra stand i sentrum.
Klassen har allerede gjort en god markedsføringsjobb. Fredag 19. november får de et helsides oppslag i Vennesla tidene. De får gratis omtale på lokalradioen, samt gratis annonser i avisen. Foreløpig har de pakket 100 kurver og kjøpt inn Fairtrade-produkter for rundt 18.000 kroner. De regner med at de 100 kurvene blir solgt ganske fort, ettersom de har valgt å gi overskuddet av julesalget til et lokalt prosjekt for unge som har havnet utenfor skole- og arbeidslivet.
klasse ssb1 vvgs


av Torkelsen, Jan H., publisert 21. november 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer