Torsdag i forrige uke hadde Sirdal videregående skole storfint besøk fra Norges skiskytterforbund. President Tore Bøygard og generalsekretær Rakel Rauntun (bildet) hadde tatt turen fra Oslo. De hadde møte med rektor Anita Heiaas Haugen, samt Roger og Linda Grubben. Sirdal videregående skole har undertegnet en forlengelse av intensjonsavtalen med forbundet. Møtet dreide seg i all hovedsak om hvordan Sirdal videregående skole og Norges skiskytterforbund kan samarbeide for å til best mulig betingelser for gode resultater.

Roger Grubben presenterte den unike og helhetlige modellen som skiskyttere kan bli en del av i Sirdal, der muligheten til å kombinere utdanning og toppidrettssatsing er svært god.

-Forbundet er svært godt fornøyde med det arbeidet som gjøres i Sirdal for å få frem gode utøvere, i kombinasjon med utdanning. Derfor er også Sirdal videregående skole en av tre offentlige videregående skoler Norges skiskytterforbund samarbeider spesielt nært med, gjennom en intensjonsavtale, sier rektor Anita Heiaas Haugen.


av admin, publisert 7. november 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer