Torsdag i forrige uke hadde Sirdal videregående skole storfint besøk fra Norges skiskytterforbund. President Tore Bøygard og generalsekretær Rakel Rauntun (bildet) hadde tatt turen fra Oslo. De hadde møte med rektor Anita Heiaas Haugen, samt Roger og Linda Grubben. Sirdal videregående skole har undertegnet en forlengelse av intensjonsavtalen med forbundet. Møtet dreide seg i all hovedsak om hvordan Sirdal videregående skole og Norges skiskytterforbund kan samarbeide for å til best mulig betingelser for gode resultater.

Roger Grubben presenterte den unike og helhetlige modellen som skiskyttere kan bli en del av i Sirdal, der muligheten til å kombinere utdanning og toppidrettssatsing er svært god.

-Forbundet er svært godt fornøyde med det arbeidet som gjøres i Sirdal for å få frem gode utøvere, i kombinasjon med utdanning. Derfor er også Sirdal videregående skole en av tre offentlige videregående skoler Norges skiskytterforbund samarbeider spesielt nært med, gjennom en intensjonsavtale, sier rektor Anita Heiaas Haugen.


av admin, publisert 7. november 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer