En delegasjon fra flere fylkeskommuner (Hordaland, Vest-Agder og Nord-Trøndelag) er reist til Maastricht for å delta på utdelingen av European Public Sector Award 2011 (EPSA). Norge er nominert på grunn av satsningen Norsk Digital Læringsarena (NDLA). NDLA er et fylkeskommunalt selskap (alle fylkeskommuner unntatt Oslo)med et prosjekt som skal tilby fritt tilgjengelige, nettbaserte læremidler i alle fag i videregående skole. Årets vinner kåres i Maastricht 17. november.

Innenfor tre ulike kategorier er det nominert fem virksomheter i hver kategori etter at det kom inn 274 søknader fra hele Europa. Se de 15 nominerte her.

EPSA er en pris som henger høyt og vinnerne får stor oppmerksomhet. En av prisvinnerne fra 2009 – kommunen Sant Cugat, har nærmest blitt gjenstand for ny pilegrimsfart for å se og lære av denne kommunen, på grunn av EPSA. Innenfor 3 ulike kategorier er det nominert fem virksomheter (i alt 15) ut i fra 274 søknader fra hele Europa.


av admin, publisert 15. november 2011 | Skriv ut siden