Forrige uke hadde prosjektleder Thomas Westergren fra likestillingsprosjektet Fritt Valg seminar for foreldre ved utdanningsmessene i Vågsbygd i Kristiansand og i Vennesla. -Foreldrene ble utfordret til å stille sine ungdommer spørsmål som snur på det etablerte. Forhåpentligvis kan dette bidra til at usynlige barrierer brytes, at mulighetsrommet blir større og at ungdommene lar seg inspirere. Livet er for kort og viktig til å la seg begrense av om du er gutt eller jente, er Thomas Westergren.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. november 2011 | Skriv ut siden

- Bakgrunnen for Solheims hilsen til oss er vår aksjon for Haydom hospital, som innbrakte kr. 51.551,- men også at fylkesordfører Thore Westermoen dro rett fra skoleavlutningen i Lyngdal kulturhus, hvor han ble overrakt gaven til Haydom og til møte med Erik Solheim. Han lovet å fortelle om aksjonen vår, og det løftet har han tydeligvis holdt, forklarer Jakob-Ø.Reinertsen, som er stolt over oppmerksomheten skolen har fått, men ikke minst også over resultatet på innsamlingsaksjonen.
Les hele brevet her.

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer