Kunstneren har utdanning fra universitetet i Tallinn, kunsthøyskole i Berlin og Tartu. Hun er tydeligvis en multikunstner, som jobber med alt fra keramikk og porselen til scenograf og kulissedesigner for teater, film og TV. Hun har hatt flere utstillinger og deltatt i mange spennende prosjekter, ikke minst med barn og unge. I 2001 tok hun initiativet til prosjektet ”Let´s help by doing ourselves” (supporting the children and youth crisis).

Det er fjerde gang dette stipendet blir utdelt.


av Inga Lauvdal, publisert 4. november 2011 | Skriv ut siden

Westec har blitt valgt ut som sikkerhetsleverandør for Tangen VGS. Dette prestisjeoppdraget blir en viktig milepæl for bedriftens satsing mot offentlig sektor. Den nye Tangen VGS skole blir et signalbygg og ligger i flotte omgivelser ved Otras bredder i hjertet av Kristiansand. Skolen skal stå ferdig til skolestart høsten 2009, det skriver Westec på sine hjemmesider.