Fylkeskommunens hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø besluttet onsdag at Vest-Agder fylkeskommunes kulturminnevernpris for 2011 tildeles krigsseiler Søren Brandsnes. Prisen tildeles for særlig fortjenstfull innsats innen kulturminnearbeidet. Hovedutvalget fremhevet den store innsatsen Søren Brandsnes har lagt ned i arbeidet for å få restaurert og bevart D/S Hestmanden som det eneste gjenværende norske skip som har overlevd begge verdenskrigene og vært med i Nortrashipsflåten.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer