Fylkeskommunens hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø besluttet onsdag at Vest-Agder fylkeskommunes kulturminnevernpris for 2011 tildeles krigsseiler Søren Brandsnes. Prisen tildeles for særlig fortjenstfull innsats innen kulturminnearbeidet. Hovedutvalget fremhevet den store innsatsen Søren Brandsnes har lagt ned i arbeidet for å få restaurert og bevart D/S Hestmanden som det eneste gjenværende norske skip som har overlevd begge verdenskrigene og vært med i Nortrashipsflåten.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer